Altex

Cred ca magazinele Altex nu mai au nevoie de nici o prezentare. Probabil ca nu exista un alt magazin care sa te poata ajuta in oricare domeniu al produselor electronice, de uz casnic sau din zona IT.

Ai nevoie de un calculator, un notebook sau o tableta? Pe toate le gasesti la Altex. Vrei sa cumperi cu banii jos sau in rate, tot Altex te ajuta.

Boiler, calorifer sau aragaz, le gasesti in raionul potrivit, cu garantia ca sunt cele mai mici preturi din Romania. Si cum ast anu e totul, ai parte si de reduceri pentru aceatsa luna, asta ca sa vezi cat de bine te simti cand stai in casa, in fata televizorului si le povestesti musafirilor cum ai cumparat online, fara efort, marfa a fost livrata la timp, iar tu nici macar nu a trebuit sa cauti o masina pentru transport, sau un vecin care sa care marfa la etajul 5.

Cu siguranta ca te-ai plictisit de vechiul telefon, ai descoperit ca la Altex sevand cele mai bune smartphone-uri, cu garantie extinsa, cu abonament sau cu cartela prepay si nu stii cum sa faci? Nimic mai simplu, un singur click pe poza magazinului si esti pe site-ul Altex. Fara intermediari, fara probleme!

Iar ca sa fii convins ca nu exista oferta mai buna, daca gaseti o oferta mai buna, primesti de doua ori valoarea diferentei! Castigi sigur cu Altex@

 

Cumparati pana pe data de 19 Noiembrie, Magazinul Altex Online va intra in renovare!

2 Responses to Altex

  1. SmartPhone says:

    Acum stim cu totii ca se lauda fiecare pe sine, insa daca e vorba de Altex, pot sa zic ca este 100% real. AM cautat doua saptamani sa gasesc undeva produse maiieftine ca aici, in speranta ca doar nu se vor face de ras si imi vor plati diferenta!

    Am renuntat, mi-am luat de la ei un HTC si ma simt multumit! Vecinul meu a avut insa surpriza sa gaseasca … inchis! Suntem in depozit dupa marfa! Am ras o zi intreaga de mesaj, dar chiar asa era, peste doua ore s-a deschis magazinul!

  2. Raduku says:

    Chiar ieri am cumparat de la ei, am trecut pe aici sa va zic ca ati facut cea mai buna treaba! Daca nu vedeam oferta treceam pe langa si trebuia sa bat drumul pana la ei! Asa am cumparat si niste cizeme si cea mai atre tableta: Nexus 7! Astia nu mint cand zic ca au cel mai mic pret, dar asi vrea sa vad dac achiar dau dublu la diferenta! Am cautat un produs, dar m-am plictisit! Bafta si LA MULTI ANI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>