Flanco

Flanco.ro - Premium

Magazin Flanco Online

Magazinele Flanco sunt cunoscute pentru seriositate si o gama variata de produse electrice si electronice. Astazi toata lumea are acces la internet, insa nu toata lumea are un Magazin Flanco in localitatea sa.

De aceea Flanco a decis sa deschida si un magazin online Flanco, ca tu sa poti cumpara fara nici un efort, din fata calculatorului.

Daca nu ai gasit nici un produs pe gustul tau in cele peste 101 de magazine online de pe site-ul nostru, iti propunem sa incerci la Flanco. Bucuria de a cumpara, acesta este sloganul nostru, deci vom face tot ceea ce este posibil ca tu sa fii multumit, atat de calitate dar si de pret.

Varietatea mare de reduceri, poti primi un cadou in valoare de 200 de lei, o gama mare de producatori, cum ar fi Indesit, ElectoLux sau Panasonic te asteapta in magazinele noastre. Poti oricand sa faci o comparatie intre alte magazine online si acest magazin, iar daca vei gasi o oferta mai buna, noi iti vom da o excursie in luna iunie sau iulie 2013 pentru doua persoane *(gratuit cazare pentru tine si inca o persoana)!

Reduceri la Magazinele Flanco Online

Saptamana aceatsa Magazinele online Flanco va ofera cea mai mare reducere de preturi din 2013! Nu crezi? Te poti convinge de super preturile de saptamana asta! Incearca, vezi si cumpara!

 

Ce sa cauti cu precadere?

#Reduceri de pana la 20% la toate produsele Whirlpool
#400 lei reducere la orice ultrabook

In afara de acestea, va asteapta multe multe alte reduceri, trebuie doar sa cauti ceea ce te intereseaza, compara pretul cu alte magazine si cumpara online de la Flanco!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>